..

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ. 6977369921

2 items tagged "ρατσες"

Αποτελέσματα 1 - 2 από 2

Σπάνιες ράτσες Κότας-Αυγά κότας

Στο" Βορόσκεπο" κομμάτι της Φάρμας μας  φιλοξενούμαι τις σπάνιες ράτσες κότας. Οι χώροι έχουν  κατασκευασθεί έτσι ώστε κάθε κλουβί να φιλοξενεί 6-8 άτομα. Αυτή τη στιγμή εκτρέφουμε και αναπαραγάγουμε 20 σπάνιες ράτσες κότας. Η επίσκεψη στο χώρο μας αποτελεί προϋπόθεση για την επιλογή σας. {loadmodule mod_sj_carousel}

Αυγά από σπάνιες κότες διατίθενται όλο το χρόνο με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

 

Αυγά για εκκόλαψη

 Μας ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΘΑ βρείτε Αυγά  ΓΙΑ ΕΚΚΟΛΑΨΗ  Από τουλάχιστον 35 Σπάνιες Ράτσες Κότας, Υβριδικές Ράτσες που δημιουργήθηκαν από τη Φάρμας μας, καθώς και αυγά από Γαλοπούλες Burbon  & Royal Palm - Φραγκόκοτες (Γουινέα). ορτύκια, Πέρδικες, Φασιανούς καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. ΟΙ  Γεννήτορες ακολουθούν Εμβολιακό Πρόγραμμα καθώς ΚΑΙ Πρόγραμμα Αποπαρασίτωσης ΜΕ ΤΗΝ επίβλεψη Κτηνιάτρου -Πτηνολόγου ΚΑΙ ζουν ΣΕ   ιδανικές συνθήκες. ΣΕ ΕΙΝΑΙ Χωρισμένοι κλούβες ΑΝΑ οικογένειες ΤΩΝ 6-7ατόμων ΜΕ ΤΟΝ ανάλογο αριθμό αρσενικών. Η παρασκευή της τροφής γίνετε σε Μύλο της. Το Δείγμα Της εκκολαψιμότητας ΑΝΑ ράτσα εξάγεται ΜΕΤΑ Από δοκιμασία στις δικές μας εκκολαπτικές Μηχανές  .Εκτός όμως Από ΤΗΝ διαδικασία αυτή ο υποψήφιος αγοραστής ΘΑ πρέπει ΝΑ γνωρίζει Οτι Το το η Επιτυχία ΚΑΙ Το ποσοστό Της εκκολαψιμότητας οφείλεται κατά κύριο λόγο ΣΕ 3 παράγοντες και αναλόγως κατανέμεται η ευθύνη :

1.- Παραγωγός, αυτός οφείλει να αποστέλλει αυγά << φρέσκα >> να διατηρεί τα πτηνά του σε ιδανικές συνθήκες (εμβολιασμοί-αποπαρασιτώσεις τροφή, υγιεινή κλπ) και να έχει τον ανάλογο αριθμό αρσενικών.

2.-Μεταφορέας, αυτός οφείλει να μεταφέρει τα εμπορεύματα σύμφωνα με την υπόδειξη του αποστολέα << Προσοχή Εύθραυστο >>.

3.-Πελάτης, αυτός οφείλει να παραλαμβάνει άμεσα τα προιόντα, να διατηρεί την εκκολαπτική μηχανή σε συνθήκες περιβάλλοντος και σύμφωνα με τίς οδηγίες του κατασκευαστή , Υγρασία, Θερμοκρασία Αερισμός, και συνεχή παροχή ρεύματος χωρίς διακοπές κλπ. Η Φάρμας μας από την πλευρά και στο<< θρησκευτική ευλάβεια >> όλους τούς κανόνες που θα διασφαλίσουν την επιτυχία. Αν δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας. Η Συσκευασία των αυγών γίνετε σε χάρτινες αυγοθήκες10 τεμαχίων τυλιγμένες με << αεροπλάστ >> βαρέος τύπου τοποθετούνται σε χάρτινα κιβώτια και γεμίζονται<< γαριδάκι >>. ΚΑΘΕ χαρτοκιβώτιο ΣΤΟ αναγράφεται το η λέξη ΠΡΟΣΟΧΗ : Η Αποστολή ΤΩΝ αυγών ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ Ευθύνη ΤΟΥ<< Courier Κέντρο >> για Τo Νομό Αττικής και για την επαρχία με την<< SPEEDEX >>. Η φάρμα μας δεν φέρει καμία ευθύνη κατά. Η Φάρμα Πανορμίτης διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής τωνπερίοδο.H παραγγελία ολοκληρώνεται με την κατάθεση των χρημάτων σενα/ σμούς που εμφανίζονται στο μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ -Τρόποι Πληρωμής. 

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 20 ΑΥΓΑ.

Τα ποσοστά εκκολαψιμότητας αφορούν τό Μ.Ο εκκολάψεων για το διάστημα από 10/06/2014 εως 31/12/2014

Η φάρμα θά ενημερώνει τους πελάτες της σε τακτά χρονικά διαστήματα

  Η πληρωμή του ποσού γίνεται με κατάθεση σε μια από τις Τράπεζες Εθνική , Άλφα-Πειραιώς και Eurobank ΚΑΙ  προηγείται πάντοτε Της αποστολής.

 

Ράτσα Χρώμα Αυγού Κόστος ανά αυγό 1η Ωοσκόπηση
(μετρήσεις φάρμας%)

Τελικό αποτέλεσμα
(μετρήσεις φάρμας%)

   

 

   

1,5 ευρώ 

   

 

 

1 , 5 ευρώ 

 

   
   

2 ευρώ 

   

 

       

1,5 ευρώ  

   

1,5 ευρώ 

   

 

 

 

 

2,5 ευρώ 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

   
   

 

   

2 ευρώ 

 

   


2 ευρώ 

   

1,5 ευρώ 

   

 

2 ευρώ 

 

 

   
   

 

 

 

   

 

 

   

 

   
 

2 ευρώ 

   
 

1,5 ευρώ 

   
 


δε διατίθεται

   
         
 

1,5 ευρώ 

   
   

 

 

 

 

 

 

   
   

 

 

 

   
   

2 ευρώ 

 

 

   

 

 
     

   ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΕ    
 

 

 

   
         
   

 

   

 

   

 

   
   

1,5 ευρώ 

 92%  
   

2 ευρώ 

93%   

1,5 ευρώ 

 

   

 

 

 

   

 

   

1,5

   

1,5

   

1,5 

   
  5 €    
  5 €    
       

 

Πόσοι είναι εδώ;

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες και κανένα μέλος

Λέξεις Περιεχομένου

Που βρισκόμαστε-Χάρτης