..

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ. 6977369921

2 items tagged "σπανια ρατσα"

Αποτελέσματα 1 - 2 από 2

Sussex Light

 

ΤΟ  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Sussex  Είναι μια υπάκουη φυλή που μπορεί να προσαρμοσθεί σε οποιανδήποτε περιβάλλον, χαρακτηρίζεται ως αρκετα ανθεκτικό σε ακραίες συνθήκες και ειναι ευκολα προσαρμόσιμο Τα χρώματα που αναγνωρίζονται στο Sussex είναι:. Μπράουν, στιλβωμένο, φως, κόκκινο, διάστικτο, ασημί, λευκό και στέψη . Το βάρος του κόκορα είναι περίπου στα 4,5 κιλά και της κότας στα 3,5 κιλά. Η χώρα καταγωγής τους είναι η Αγγλία και το αυγό τους είναι καστανό.Χαρακτηρίζεται από πολλούς ως πτηνό διπλής χρησιμότητας για το αυγό (320 ετησίως) αλλά και γιά τό κρέας. Λέγεται από πολλούς οτι μεγαλώνοντας αυτή την φυλή σίγουρα δεν θα την αλλάξουν ποτέ.

Shamo

[gallery title="Σπάνια Ράτσα Shamo" width="250" height="250" columns="2"]
[gallery_item title="" src="/images/kotes/shamo0.jpg" video_addr="VIDEO_ADDRESS"]IMAGE_DESCRIPTION[/gallery_item]
[gallery_item title="" src="/images/kotes/shamo.jpg" video_addr="VIDEO_ADDRESS"]IMAGE_DESCRIPTION[/gallery_item]
[gallery_item title="" src="/images/kotes/shamo2.jpg" video_addr="VIDEO_ADDRESS"]IMAGE_DESCRIPTION[/gallery_item]

[/gallery]

 

Shamo ή Ko-Shamo είναι μια φυλή  της Ιαπωνίας η οποία προέρχεται από την Ταϊλάνδη . Αυτή η φυλή εκτρέφεται σόλο τον κόσμο για την ποιότητα του σόου(κοκορομαχίες).Τό κοτόπουλο  Shamo ή Ko-Shamo σχεδιάσθηκε με μυαλό και μεγάλη αντοχή στο σώμα, είναι ένα ψηλό κοτόπουλο με μυώδης μηρούς έτοιμο να εκτελέσει την αποστολή του .Είναι μια μεσαία ράτσα και το βάρος του αρσενικού κυμαίνεται στα 3-3,5 κιλά και του θηλυκού τα 2,5-3 κιλά.

Πόσοι είναι εδώ;

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 41 επισκέπτες και κανένα μέλος

Λέξεις Περιεχομένου

Που βρισκόμαστε-Χάρτης