..

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ. 6977369921

Που βρισκόμαστε;

 

Αν έρχεστε από ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ:
Τερματίζοντας την Αττική οδό βγαίνετε στη Λ.Λαυρίου στο Μαρκόπουλο. Συνεχίζετε ευθεία και ακολουθείτε τις ταμπέλες για Κερατέα. Μόλις δείτε την ταμπέλα για 3η είσοδο Κερατέας κάνετε δεξιά και απευθείας αριστερά για Ανάβυσσο. Συνεχίζετε αυτό το δρόμο για περίπου 8 χιλιόμετρα και θα δείτε πάνω στο δρόμο τις ταμπέλες της "Φάρμας Πανορμίτη" οι οποίες σας προτρέπουν να στρίψετε αριστερά! 
Κάνετε αριστερά και ακολουθείτε τις ταμπέλες στο δρόμο σας για τη φάρμα. Απέχετε μόνο 600μ. από αυτό το σημείο. Καλώς ήρθατε!

 

Αν έρχεστε ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ:
Φθάνοντας στην παραλία Αναβύσσου συναντάται τα φανάρια μπροστά στο Super Market AB. Κάνετε αριστερά και συνεχίζετε ευθεία για περίπου 3 χιλιόμετρα όπου θα συναντήσετε την μικρή εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα. Στρίβετε δεξιά προς Κερατέα. Σε περίπου 2 χιλιόμετρα κάνετε δεξιά όπως θα δείτε και από τις ταμπέλες μας στο δρόμο για φτάσετε σε περίπου 600μ. στη Φάρμα Πανορμίτης. Καλώς ήρθατε!

Πόσοι είναι εδώ;

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 επισκέπτες και κανένα μέλος

Λέξεις Περιεχομένου

Που βρισκόμαστε-Χάρτης