..

ΝΕΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΝΤΩΝ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ 

ΤΙΜΈΣ ΣΟΚ

Νεοσσοι 15 ημερών: 4 ευρώ 

Κοτόπουλα 45 ημερών: 7 ευρώ -

2 μηνών: 10 ευρώ 

3 μηνων: 13 ευρώ -

4 μηνών: 15 ευρώ 

Η προσφορές θα ισχύσουν μέχρι εξαντλήσεως των 

αποθεμάτων 

 

Αυγά εκκόλαψης από 1,5 ευρώ (από 1 Σεπτεμβρίου)

 

 

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ. 6977369921

Ο φασιανός είναι γένος πτηνών, που ανήκει στην οικογένεια Φασιανίδες. Το μήκος του φθάνει τα 80 εκατοστά περίπου και έχει χαλκόχρωμο φτέρωμα, με μαύρες ραβδώσεις. Ο θηλυκός φασιανός είναι μικρότερος σε μέγεθος από τον αρσενικό και δεν έχει εντυπωσιακά χρώματα. 
Ο φασιανός είναι είδος παμφάγο. Τρέφεται με σπόρους φυτών, χυμώδεις καρπούς θάμνων όπως, κουμαριές, κρανιές, βάτα, αγριοκλήματα κλπ, χλωρά φύλλα από πόες, καθώς επίσης και με ακρίδες, σκουλήκια, μεγάλα έντομα κλπ. Οι ημερήσιες ανάγκες του σε τροφή φτάνουν τα 60 – 70 γραμμάρια. 
Ο φασιανός τρέφεται κυρίως κατά τις πρώτες πρωινές και κατά τις τελευταίες απογευματινές ώρες. Είναι είδος ημερόβιο. Είναι είδος πολυγαμικό. Στις αρχές της άνοιξης σχηματίζονται οι οικογένειες που αποτελούνται συνήθως από 1 αρσενικό και 3 – 4 θηλυκά άτομα. Η αναπαραγωγική περίοδος αρχίζει τον Φεβρουάριο – Μάρτιο. Τη φωλιά τη φτιάχνει στο έδαφος συνήθως στις παρυφές θάμνων. Το θηλυκό γεννάει συνήθως 8 –15 αυγά. Τα αυγά τα επωάζει μόνο το θηλυκό και η διάρκεια της επώασης είναι 23 – 25 ημέρες. Οι νεοσσοί αμέσως μετά την εκκόλαψή τους είναι ευθέως βαδιστικοί. Το φτέρωμά τους αποκτά το χρώμα των ενήλικων μετά την ηλικία των 5 – 6 μηνών.
Στη Φάρμα μας αναπαράγουμε και εκτρέφουμε τον Κολχικό Φασιανό. Δεχόμαστε παραγγελίες και για τι υπόλοιπες ράτσες.

                                                             

Κολχικός Φασιανός (Phasianus colchicus)

Πόσοι είναι εδώ;

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος

Λέξεις Περιεχομένου

Που βρισκόμαστε-Χάρτης