..

 

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΥΓΩΝ ΕΚΚΟΛΑΨΗΣ ΑΠΟ 1,5 €

 

 Aracuana, Australorp, Brahmas, JerseyG, Leghorn D Brown,

 Phoenix, Silkies, Sussex Light, Νησιώτικη. 

 Δωρεά αποστολή, διαρκής παρακατάθήκη, μεγάλο  ποσοστό  εκκόλαψης. 

 

 

Η Φάρμα μας θα βρίσκεται δίπλα σας και θα ενημερώνει συνεχώς καθ 'όλη τη διάρκεια της περιόδου 

ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΤΗΣ 5/2/2018 ΩΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΙΣ 13/2/2018

Η εξαγωγή του ποσοστού για κάθε μία από τις ράτσες  της Φάρμας μας έγινε  με μηχανή FIEM 300 αυγών και τα συμπεράσματα έχουν ως εξής:

AUSTRALORP: 94% _SUSSEX: 87% -JERSEY: 88% -BRAHMA: 85% -LEGHORN: 97% -ΝΗΣΙΩΤΙΚΙΑ: 83%

Από τις 5 Μαρτίου θα διατεθούν νεοσσοί. 

 

 Τ

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ. 6977369921

Η Φάρμα Πανορμίτης σας υποδέχεται στον ιστότοπο της και είναι έτοιμη να σας ξεναγήσει στα πτηνά και στα ζώα που ζουν στις εγκαταστάσεις της.

Τα Βιώματα από τα παιδικά μας χρόνια στο χωριό, η Αγάπη μας για τα ζώα και το μεράκι για την επιστροφή στις ρίζες, μας οδήγησαν να κάνουμε  το όνειρο μας πραγματικότητα δημιουργώντας ένα  χώρο  που φιλοδοξεί να γεφυρώσει την παράδοση του χθες με την πραγματικότητα του σήμερα.

Στη Φάρμα μας εκτρέφουμε πέρδικες –φασιανούς-ορτύκια βελτιωμένες ράτσες κουνελιών και σπάνιες ράτσες κότας. Η καθημερινή προσωπική φροντίδα και ο συνεχής κτηνιατρικός έλεγχος εγγυώνται το αποτέλεσμα.

Η ονομασία της Φάρμας δόθηκε από τον τόπο καταγωγής μου τον Πάνορμο της Τήνου,πού για όσους δεν το γνωρίζουν είναι η γενέτειρα του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά.Προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους δεν το επισκέφθηκαν να το κάνουν και να πιουν τον καφέ τους σ΄ένα από τα παραδοσιακά καφενεία του χωριού κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο. 

Τον Γενάρη του 2008 αποφάσισα λοιπόν στα σύνορα της Αναβύσσου με την Κερατέα να φτιάξω ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί "μια Φάρμα Ζώων και πτηνών" και εκεί να περνάω τις ώρες μου μετά από 35 χρόνια σκληρής πνευματικής δουλειάς. Εκεί συναντώ τους φίλους μου και τους κερνώ μια ρακί από το χωριό μου , πίνουμε ένα ποτήρι κρασί παραγωγής μου που τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από κυνήγι. 

Στη Φάρμα μου φιλοξενώ αρκετά πτηνά και ζώα  μ΄ αρέσει να τα περιποιούμαι και να τα φροντίζω μόνος μου πολλές φορές παρέα με  τους δυο γυιους μου.Για μένα η δουλειά  στη Φάρμα είναι τρόπος ζωής εύχομαι να μπορώ να συνεχίσω να έχω την δύναμη και το κουράγιο μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας να ζω το δικό μου όνειρο.

 

 

 

Πόσοι είναι εδώ;

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 50 επισκέπτες και κανένα μέλος

Λέξεις Περιεχομένου

Που βρισκόμαστε-Χάρτης