..

ΝΕΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΝΤΩΝ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ 

ΤΙΜΈΣ ΣΟΚ

Νεοσσοι 15 ημερών: 4 ευρώ 

Κοτόπουλα 45 ημερών: 7 ευρώ -

2 μηνών: 10 ευρώ 

3 μηνων: 13 ευρώ -

4 μηνών: 15 ευρώ 

Η προσφορές θα ισχύσουν μέχρι εξαντλήσεως των 

αποθεμάτων 

 

Αυγά εκκόλαψης από 1,5 ευρώ (από 1 Σεπτεμβρίου)

 

 

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ. 6977369921

Tο ορτύκι, με το χαρακτηριστικό χρώμα του φτερώματος του με τις κιτρινωπές και τις καφέ του ραβδώσεις, τρέφεται κυρίως με διάφορες γεωργικές καλλιέργειες όπως σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι, ηλιόσπορος κλπ.

Σε γενικές γραμμές προτιμάει να αναπαράγεται σε γεωργικές καλλιέργειες. Τη φωλιά την κατασκευάζει το θηλυκό. Γεννάει 7-12 αυγά, τα οποία επωάζονται από το θηλυκό για 17 περίπου ημέρες και εκκολάπτονται όλα ταυτόχρονα. Οι νεοσσοί έχουν τη δυνατότητα να βαδίζουν αμέσως. Τα μικρά έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν 10-11 ημέρες από τη γέννηση τους, και το φτέρωμα τους ολοκληρώνεται σε 19 ημέρες από την ημέρα εκκόλαψης.
Τα νεαρά μπορούν να διακριθούν από τα ενήλικα όταν αποκτήσουν το κανονικό τους φτέρωμα από το χρώμα του ταρσού τους που είναι κίτρινο, σε αντίθεση με τα ενήλικα όπου το χρώμα του ταρσού είναι ροζ. Επίσης αν κρατήσουμε ένα νεαρό ορτύκι από την κάτω σιαγόνα του ράμφους του αυτή θα λυγίσει, ενώ στα ενήλικα είναι ισχυροποιημένη και δεν κάμπτεται.


Στη Φάρμα μας αναπαράγουμε και εκτρέφουμε το Ιταλικό ορτύκι για τους φίλους κυνηγούς να προετοιμάσουν σωστά τα κουτάβια τους. Για τα υπόλοιπα ορτύκια κρέατος και διακοσμητικά δεχόμαστε παραγγελίες.

 

Ορτύκι Κυνηγιού Ιταλικό  (coturnix coturnix)Ορτύκι Κυνηγιού Ιταλικό (coturnix coturnix)

 

 

Ορτύκι Κυνηγιού Ιταλικό 
(coturnix coturnix)

Ιδανικό για κυνήγι και εκπαίδευση σκύλων .
Τα διαθέτουμε όλο το χρόνο καθώς και αυγά.

 

 

Ορτύκι Ήμερο (φαγητού)Ορτύκι Ήμερο (φαγητού)

 

Ορτύκι Ήμερο (φαγητού) 

Ιδανικό μόνο για φαγητό, διαθέτουμε και αυγά. 

Τα διαθέτουμε όλο το χρόνο.

 

Πόσοι είναι εδώ;

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 επισκέπτες και κανένα μέλος

Λέξεις Περιεχομένου

Που βρισκόμαστε-Χάρτης